Laadpas activeren

auto bij laadpaal

Je wilt je laadpas activeren. Dan is het handig om te weten wat je moet doen. Wat is het stappenplan voor het activeren van een laadpas? Dat lees je hieronder. 

1. Login hier in in je Chargewell portal.

Laadpas activeren - 1

2. Klik op ‘kaarten’ in het linkermenu.

Laadpas activeren - 2

3. Hier zie je een overzicht van uw actieve kaarten. Als er nog geen kaarten zijn toegevoegd, zie je hier alleen je digitale (app) kaart staan.

4. Vul het kaartnummer in van de kaart die je wilt toevoegen. Het kaartnummer begint altijd met NL-CWL-, gevolgd door een uniek nummer. Vul het complete nummer in.

5. Controleer of ‘Ja, ik wil mijn laadpas kunnen gebruiken bij laadpalen van andere provider (roamen)’ is aangevinkt. Zo heb je toegang tot publieke laadpalen. Wil je met onze pas laden op publieke laadpunten op straat of in het buitenland? Dan is het noodzakelijk dat dit is aangevinkt. Ben je dit vergeten? Dan kunnen we dit later nog voor je activeren.

6. Klik op laadpas toevoegen. Je laadpas is nu toegevoegd aan je account. Je kunt meerdere laadpassen toevoegen. Het kan tot 48 uur worden voordat je laadpas actief is bij laadpunten van andere providers.

Let op: Het is alleen mogelijk om Chargewell laadpassen toe te voegen. Chargewell laadpassen beginnen altijd met NL-CWL.

auto bij laadpaal

Tip

Verhoog je termijn bedrag bij je energie leverancier om een grote verrekening te voorkomen
Vraag een offerte aan