Onderweg opladen

Onderweg

Je hebt net een nieuwe auto aangeschaft en gaat binnenkort op vakantie. Kun je zonder zorgen van locatie A naar locatie B? Dat zijn in eerst instantie twijfels die bij jou oproepen. In theorie kan het, maar de reis moet natuurlijk wel een beetje comfortabel en ontspannen verlopen. Tip: bekijk van tevoren je route, waar staan de laadpalen?

Er zijn speciale routeplanners voor elektrische auto’s die met jou rekening houden met jouw specifieke merk en type. Zo weet je niet alleen waar je naar toe moet, maar ook hoe lang je ongeveer moet laden. Een voorbeeld daarvan is A Better Routeplanner.

Laadoplossingen voor elke situatie

Wil je weten welke oplossing bij jou past?

Laadpaal configurator

Weet jij niet precies welke laadpaal je nodig hebt? Begrijpelijk! Deze configurator helpt je om de juiste keuze te maken. Binnen een paar klikken heb je het antwoord.

Gebruik onze configurator

Waarom klanten kiezen voor Chargewell?

Ervaring
Chargewell is net nieuw op de markt, maar heeft daarom zeker niet minder ervaring. Lightwell is het bedrijf achter Chargewell.
Toekomstbestendig
Chargewell heeft veel kennis in huis over laadpalen, elektrotechnische installaties en openbare verlichting.
Brede toepassing
We kunnen niet alleen wat betekenen voor kantoorlocaties, parkings, thuis of sportverenigingen. Het gaat veel verder.

Slimme laadoplossingen

Laadpalen zijn niet meer de ‘eenvoudige’ oplaadpunten. Integendeel. Ze worden steeds slimmer en moderner. Een laadpaal met smart charging technologie speelt bijvoorbeeld slim in op de beschikbare stroom. Het is een duurzame manier om een elektrische auto op te laden en de verdere druk van het elektriciteitsnet te voorkomen. Vehicle-to-grid wil zeggen dat de energie in de batterij van een elektrische auto teruggeleverd kan worden aan het elektriciteitsnet.

auto bij laadpaal

In het nieuws