Zakelijk laden

Alles over zakelijk laden

Bedrijven zijn veel bezig met het elektrificeren van hun wagenpark. Ze zijn dus al bekend met het onderwerp energietransitie en weten prima waar ze naar zoeken. Daarnaast krijgen ze steeds meer klanten en werknemers die elektrisch gaan rijden.

Heb jij een parkeerterrein voor het bedrijf waar je laadpalen voor je huurders of jezelf wilt neerzetten? Dan zijn de Chargewell Connect+ laders en de Chargewell Connect Business de meest geschikte producten. Onze laders kunnen 22 kW laden, maar worden ingesteld op het vermogen wat beschikbaar is. Zo heb jij laadpalen die toekomstbestendig zijn.

Logistiek laden

Moeten bijvoorbeeld service- en onderhoudsmedewerkers snel weer de weg op? Dan is een 22 kW lader of zelfs laagvermogen DC fast charger (30 kW) een goede optie. Op deze manier kunnen medewerkers hun auto of bestelbus snel weer (bij)laden. Daarnaast zullen bezoekers van ver ook blij zijn met dit aanbod.

auto bij laadpaal

Verdienmodel

Daarnaast is het mogelijk om je private laadpaal openbaar aan te bieden, gevoed vanuit jouw kantoor. Zo draag je actief bij aan de energietransitie. Chargewell begeleidt het online zichtbaar maken van je laadpalen. Daarmee kunnen omwonenden en passanten gebruikmaken van je faciliteiten, wel tegen een markconforme vergoeding. Koop jij een Chargewell laadpaal voor dit doel? Dan begeleiden wij jou bij het inrichten van de betaalmogelijkheden en verrekeningsopties.

Benieuwd naar de laadoplossingen voor bedrijven?

Bekijk de opties
Laadoplossingen voor elke situatie

Wil je weten welke oplossing bij jou past?

Laadpaal configurator

Weet jij niet precies welke laadpaal je nodig hebt? Begrijpelijk! Deze configurator helpt je om de juiste keuze te maken. Binnen een paar klikken heb je het antwoord.

Gebruik onze configurator

Waarom klanten kiezen voor Chargewell?

Ervaring
Chargewell is net nieuw op de markt, maar heeft daarom zeker niet minder ervaring. Lightwell is het bedrijf achter Chargewell.
Toekomstbestendig
Chargewell heeft veel kennis in huis over laadpalen, elektrotechnische installaties en openbare verlichting.
Brede toepassing
We kunnen niet alleen wat betekenen voor kantoorlocaties, parkings, thuis of sportverenigingen. Het gaat veel verder.

Slimme laadoplossingen

Laadpalen zijn niet meer de ‘eenvoudige’ oplaadpunten. Integendeel. Ze worden steeds slimmer en moderner. Een laadpaal met smart charging technologie speelt bijvoorbeeld slim in op de beschikbare stroom. Het is een duurzame manier om een elektrische auto op te laden en de verdere druk van het elektriciteitsnet te voorkomen. Vehicle-to-grid wil zeggen dat de energie in de batterij van een elektrische auto teruggeleverd kan worden aan het elektriciteitsnet. Om stroomuitval te voorkomen zijn er load balancing laadpalen uitgevonden. Beschikt je (slimme) laadpaal over deze functie, dan ben je verzekerd tegen overbelasting van je energienetwerk.

auto bij laadpaal

In het nieuws