Logistiek laden

auto bij laadpaal

Logistiek laden

De elektrische voertuigen worden steeds meer gebruikt in de logistieke sector bij bedrijven. De ambitie van de overheid is dat in 2050 alle logistieke mobiliteit elektrisch worden. Elektrische bestelwagens en vrachtwagens gaan een vertrouwd beeld worden op de weg. Zelfs de eerste schepen worden elektrisch. De voertuigen moeten efficiënt kunnen laden, daarbij is snelladen, oftewel fast charging, belangrijk. Ze hebben vaak een lange rit voor de boeg en willen weer vlot de weg op.

Het Klimaatakkoord zet in op elektrisch vervoer, zowel voor personenauto’s als voor de logistieke sector. Om te voorkomen dat laden een drempel vormt, is er binnen de Nationale Agenda Laadinfrastructuur (NAL) een aparte werkgroep Laden voor logistiek. Partijen uit de logistieke sector én uit de wereld van laadinfra komen hier samen.

Snelle levertijden

De energietransitie en logistiek laden zijn belangrijke onderwerpen op het moment. De elektrificatie van bedrijven gaat in een sneltreinvaart. Chargewell kan bedrijven voorzien van fastchargers, waardoor zij de transitie naar elektrisch transport snel kunnen maken. Wij hebben korte levertijden en kunnen snel schakelen.

Chargewell Venus

Chargewell Fastpower 30

  • Max. 30 kW DC
Chargewell Jupiter

Chargewell Fastpower 60

  • Max. 60 kW DC
Chargewell Titan

Chargewell Fastpower 120

  • Max. 120 kW DC
Chargewell Titan

Chargewell Fastpower 150

  • Max. 150 kW DC
Chargewell Titan

Chargewell Fastpower 180

  • Max. 180 kW DC

Interesse in één van onze laadoplossingen?

Vraag een offerte aan