Over ons

Laadoplossingen voor elke situatie

De energietransitie is in volle gang. Het aantal mensen dat elektrisch rijdt blijft daarom groeien. Gaat u met uw elektrische auto naar kantoor, blijft u lekker thuis of moet u in de avonduren nog richting uw sportvereniging? Voor zowel particulieren, bedrijven als voor VvE’s kunnen wij als Chargewell wat voor u betekenen. Hierbij hebben wij altijd de juiste oplossing voor u. We staan open voor alle vragen, niets is ons te gek. Bij elke locatie creëren we de juiste laadoplossing die toekomstbestendig is. 

Wat is de behoefte van de klant? Dit analyseren we uiteraard samen. Wij zijn flexibel en hebben zowel een groot productaanbod als een goed CPO en E-MSP aanbod. Een CPO is verantwoordelijk voor het beheren van laadpalen, Daarnaast zorgt de CPO voor support, verrekeningen, facturatie en interoperabiliteit. E-MSP’s bieden laadabonnementen, laadpassen en apps aan. Via een E-MSP kunt u onder andere uw verbruik inzien en de kosten automatisch laten verrekenen met bijvoorbeeld uw werkgever.

Ervaring

Chargewell is net nieuw op de mark, maar dat maakt onze ervaring niet minder. Het bedrijf achter ons is Lightwell. Sinds 2015 verzorgt Lightwell al laadoplossingen voor met name gemeenten in het kader van Smart City realisatie projecten. Bijvoorbeeld CENT-R, de slimme Smart City Hub in samenwerking met gemeente Rotterdam. Deze is voorzien van een EV-laadoplossing. Conclusie? Ook voor de binnensteden staan we open voor een passende oplossing die past binnen Smart City ambities.

Toekomstbestendig

Chargewell heeft veel kennis in huis over laadpalen, elektrotechnische installaties en openbare verlichting. Daarom zijn wij DE perfecte partner om mee samen te werken zodat wij uw locatie toekomstbestendig en duurzaam kunnen inrichten. Naast het laden kunnen wij ook de verlichting verduurzamen, we doen er dan ook alles aan om mee te groeien met de technische ontwikkelingen als Vehicle to Grid of solar-integratie.

 

Hand Plugging In Electric Car Outside Office In Car Park Charging

Brede toepassing

Niet alleen kunnen wij wat betekenen voor kantoorlocaties, parkings, thuis of sportverenigingen. Ons aanbod is nog veel breder. Ook supermarkten, ziekenhuizen, VVE’s, parkeergarages of restaurants zijn bij Chargewell aan het juiste adres. Met ons productportfolio kunnen we op elke locatie een optimale mix van laadtechnologie en gebruiksgemak realiseren. Bekijk onze productpagina’s voor het actuele aanbod. Samen met onze partners werken we telkens aan nieuwe producten en oplossingen. Zo heb jij als klant steeds meer mogelijkheden!