Over ons

Laadoplossingen voor elke situatie

De energietransitie is in volle gang. Het aantal mensen dat elektrisch rijdt blijft daarom groeien. Ga jij met je elektrische auto naar kantoor, blijf je lekker thuis of heb je in de avonduren nog sport? Voor zowel particulieren, bedrijven als voor VvE’s kunnen wij als Chargewell wat betekenen. Hierbij hebben we altijd de juiste oplossing voor jou. We staan open voor alle vragen, niets is ons te gek. Bij elke locatie creëren we de juiste laadoplossing die toekomstbestendig is.

Wat is de behoefte van de klant? Dit analyseren we uiteraard samen. We zijn flexibel en hebben zowel een groot productaanbod als een goed CPO en e-MSP aanbod. Een CPO is verantwoordelijk voor het beheren van laadpalen. Daarnaast zorgt de CPO voor support, verrekeningen, facturatie en interoperabiliteit. E-MSP’s bieden laadabonnementen, laadpassen en apps aan. Via een e-MSP kun je onder andere je verbruik inzien en de kosten automatisch laten verrekenen met bijvoorbeeld je werkgever.

Ervaring

Chargewell is net nieuw op de markt, maar heeft daarom zeker niet minder ervaring. Lightwell is het bedrijf achter Chargewell. Sinds 2015 verzorgt Lightwell al laadoplossingen voor met name gemeenten in het kader van Smart City realisatie projecten. Bijvoorbeeld CENT-R, de slimme Smart City Hub in samenwerking met gemeente Rotterdam. Deze is voorzien van een EV-laadoplossing. Conclusie? Ook voor de binnensteden staan we open voor een passende oplossing die past binnen Smart City ambities.

Toekomstbestendig

Chargewell heeft veel kennis in huis over laadpalen, elektrotechnische installaties en openbare verlichting. Daarom zijn wij dé perfecte partner om jouw locatie toekomstbestendig en duurzaam in te richten. Naast laden kunnen wij ook de verlichting verduurzamen. We doen er alles aan om mee te groeien met de technische ontwikkelingen als Vehicle to Grid of solar-integratie.

auto bij laadpaal

Brede toepassing

We kunnen niet alleen wat betekenen voor kantoorlocaties, parkings, thuis of sportverenigingen. Integendeel zelfs. Het gaat veel verder dan dat. Ook supermarkten, ziekenhuizen, VVE’s, parkeergarages of restaurants zijn bij Chargewell aan het juiste adres. Met ons productportfolio kunnen we op elke locatie een optimale mix van laadtechnologie en gebruiksgemak realiseren. Bekijk onze productpagina’s voor het actuele aanbod. Samen met onze partners werken we telkens aan nieuwe producten en oplossingen. Zo heb jij als klant steeds meer mogelijkheden!