Blog- en nieuwsberichten

Meest recente berichten

Chargewell & Telcom winnen de aanbesteding van de Vlaamse Overheid & het Vlaams Energiebedrijf.

In oktober 2023 zijn Chargewell en Telcom door het Vlaams Energiebedrijf gecontracteerd om laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen te leveren, installeren, onderhouden en beheren. Chargewell en Telcom werken voor dit contract samen. De uitvoering van het contract is inmiddels gestart.
Lees meer

CO2 prestatieladder niveau 5 gecertificeerd

In november 2023 heeft Lightwell Groep, inclusief de werkmaatschappijen Lightwell en Chargewell, de certificatie voor CO2 prestatieladder niveau 5 afgerond. Het certificaat is het bewijs van een structureel beleid en aantoonbare resultaten op het gebied van reductie CO2 uitstoot.
Lees meer

Chargewell & Telcom  winnen contract van Pidpa in België

Chargewell en Telcom hebben een langdurig contract gesloten met Pidpa dat zich uitstrekt over 4 jaar.
Lees meer

Chargewell & Telcom winnen de aanbesteding van de Vlaamse overheid

Chargewell en Telcom hebben een contract gesloten met de Vlaamse Overheid. Het contract omvat de installatie van honderden laadpunten op de locaties van het Facilitair Bedrijf.
Lees meer

Elektrisch rijden? Lees deze 6 handige tips

Twijfel jij nog of je een elektrische auto moet aanschaffen? Of heb je onlangs een elektrische auto aangeschaft? Om je zo goed mogelijk de weg op te helpen, geven onze experts van Chargewell handige tips.
Lees meer
placeholder

Lightwell op marineterrein Amsterdam

Innoveren zit Lightwell in het DNA. Niet alleen met licht, maar ook met laadsystemen proberen wij steeds weer met nieuwe concepten en ideeën een positieve bijdrage te leveren aan de energietransitie.
Lees meer

Rotterdam Reyeroord de circulaire wijk van morgen

De CENT-R: multifunctioneel, circulair én ruimtebesparend.
Lees meer

CENT-R als voorbeeld van systeemintegratie

CENT-R in publicatie gemeente Rotterdam als voorbeeld van systeemintegratie in buitenruimte door combineren van laadpaal, slim licht, solar en meer…
Lees meer