Beheer

Voor een connected laadpaal betaal je maandelijkse abonnementskosten. Het tarief is afhankelijk van het type laadpaal en locatie (privé/semi publiek). Dit vind je terug op de offerte. Het platform maakt de volgende functies mogelijk:

Laadstadion management

Je krijgt via het webportal inzicht in de afgenomen stroom van de laadpaal. In het real time dashboard zie je wie er aan het laden is en met welk vermogen. Als werkgever kun je direct laadpassen toevoegen aan je account, bijvoorbeeld voor algemeen gebruik in bedrijfsauto’s of een reservepas voor je medewerkers. De medewerkers kunnen daarna zelfstandig hun Chargewell laadpassen toevoegen. Hierdoor is het mogelijk om overzichten te genereren per medewerker en een apart toegangsbeleid op te stellen voor bijvoorbeeld de directie of de accountmanagers. Daarnaast kunnen wij firmware updates naar de laadpaal sturen, zodat je altijd beschikt over de meest recent en veilige software.

Verrekenen en roaming

Je laadstation staat zodanig ingesteld dat de laadpassen die gekoppeld zijn aan jouw account kunnen laden op je laadpaal. Het is mogelijk om ‘externe’ passen toegang te geven tot je laadstation. Dit is handig voor je bezoekers. Voor de klein zakelijke markt kun je gebruikmaken van een ruime prijs selectie.

De helpdesk staat altijd voor jou klaar

Storingen? Je kunt altijd gebruikmaken van onze telefonische helpdesk. Deze desk staat altijd voor jou klaar. Beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Ons supportteam doet hun uiterste best om op afstand problemen te verhelpen. Lukt dit niet? Dan zal er afhankelijk van je servicepakket een monteur te plekken komen.

auto bij laadpaal