Aanschafmogelijkheden

Chargewell koop

Maak je de keuze om een laadpaal te kopen bij Chargewell? Dan ben je helemaal vrij in de keuze hoe je deze paal aansluit. Je kunt als particulier de paal direct aansluiten en voor eigen gebruik inzetten. Daarnaast is het mogelijk om er een ‘connected’ laadpaal van te maken. Dan kies je voor het Chargewell Connected Charge pakket waarbij je van alle mogelijkheden profiteert die het CPO-pakket van Chargewell te bieden heeft. Je kunt hiermee alle tarieven zelf bepalen. Chargewell kan desgewenst de installatie en het onderhoud voor jou verzorgen. Maar ook via het e-MSP-pakket de facturatie en de verstrekking van een laadpas of app-activatie regelen.

Chargewell lease

Bij Chargewell kun je ook een laadpaal leasen. Je kunt tegen een vast maandelijks bedrag een laadpaal op locatie krijgen. Het voordeel van leasen is dat de locatie-eigenaar in overleg met Chargewell zelf de tarifering kan inrichten. Verder ontzorgt Chargewell de klant compleet en kunnen binnen de leaseovereenkomst naar behoefte nieuwe palen worden bijgeplaatst. De minimale looptijd is vijf jaar. Na deze fase kan opnieuw bekeken worden wat de beste optie is. Met Chargewell ben je verzekerd van de nieuwste innovaties op laadpalen en kun je er daarom op vertrouwen dat vehicle-to-grid of integratie met een eventueel solar-park tot de mogelijkheden behoort. Ook binnen het lease pakket zijn er vele mogelijkheden.

Chargewell concessie

Met het concessiemodel zorg je ervoor dat je tegen minimale initiële investeringskosten toch eenvoudig EV-laadpalen kunt plaatsen. Soms zijn alleen bepaalde werkzaamheden op het terrein voor de locatie-eigenaar. Per type paal wordt een maximumbedrag per kWh vergoed. De bestuurders betalen afhankelijk van het type laadpaal een marktconform tarief. Die tarieven maken de concessie mogelijk. Deze heeft een looptijd van minimaal 10 jaar. Na die periode kan een nieuwe verbintenis worden aangegaan of kun je ervoor kiezen de palen tegen een voordelig tarief over te nemen. Chargewell houdt goed in de gaten wat de laadbehoefte is en plaatst waar noodzakelijk binnen de concessie laadpalen bij.

auto bij laadpaal