Thuis laden verrekenen

Verrekenen laadkosten

Via ons platform (chargewell.evc-net.com) kun je jouw eigen laadpaal beheren en/of gebruikmaken van onze eMSP (e-Mobility service) dienstverlening. Hieronder lees je meer informatie over de mogelijkheden van het platform.

Voor een connected laadpaal betaal je maandelijkse abonnementskosten. Het tarief is afhankelijk van het type laadpaal en de locatie (privé, semi privé). Dit vind je terug op de offerte en vindt altijd plaats via een automatische incasso. Het platform maakt de volgende functies mogelijk:

Laadstation management

Via webportal krijg je inzicht in je afgenomen stroom van de laadpaal. In het real time dashboard zie je wie er aan het laden is en met welk vermogen. In het portal kunnen laadpassen worden toegevoegd aan je account. Deze hebben automatisch toegang tot je laadstation. Daarnaast sturen we firmware updates naar de laadpaal, zodat je altijd up-to-date bent van de meest recente en veilige software.

Verrekenen en roaming

Het laadstation staat zo ingesteld dat alleen de laadpassen die gekoppeld zijn aan jouw account opgeladen kunnen worden op de laadpaal. Het is wel mogelijk om ‘externe’ passen toegang te geven tot jouw laadstation. Dit is bijvoorbeeld handig als je een zakelijke leaseauto hebt en dit wilt verrekenen met je werkgever. Het is niet mogelijk om zelf een prijs op te stellen voor de afgenomen kWh. Dit kan alleen via ons supportteam of de door ons geselecteerde tarieven. Wij zijn verantwoordelijk voor het innen van de kosten bij de eindgebruiker, deze kosten worden door ons aan jou uitgekeerd.

De helpdesk staat altijd voor jou klaar

Laadpaal storing? Je kunt altijd gebruikmaken van onze telefonische helpdesk. Deze desk staat altijd voor jou klaar. Beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Ons supportteam doet hun uiterste best om op afstand problemen te verhelpen. Lukt dit niet? Dan zal er afhankelijk van je servicepakket een monteur te plekken komen.