Laadpaal leasen

Overhead shot of a young Caucasian woman on the electric cars charge station at daytime, plugging in the charger in a white electric car

Laadpaal leasen

Bij een elektrische auto hoort een laadpaal. Prijzen voor laadstations kunnen alleen erg uiteenlopen, daarom is het wellicht voor jou interessant om te kijken naar het leasen van een geschikt laadstation.

Een laadpaal voor thuis of op het werk? Ideaal om jouw elektrische auto op te laden. Maar welke laadpaal is juist? En wat kost de installatie? Om deze vragen is het mogelijk om een laadpunt te leasen, bijvoorbeeld voor de tijd dat de auto in bezit is. Je hoeft niet het volledige aanschafbedrag te betalen, wat je wel doet met koop. Je kunt hierbij zelf een perfect laadstation samenstellen waarbij je de gewenste aanbetaling en looptijd selecteert. Hierop volgt een leasebedrag. Dit is een vast bedrag per maand, oftewel geen onverwachte kosten.

Installatiekosten

De laadpaal moet op correcte wijze worden aangesloten. Na schouwing worden de verwachte werkzaamheden en de bijbehorende installatiekosten in kaart gebracht. Alle kosten met betrekking tot de montage worden inbegrepen in de lease.

Op zowel zakelijk als particuliergebied kun jij een laadpaal leasen. In beide gevallen is het mogelijk om één of meerdere laadpalen te leasen. In beide gevallen is het mogelijk om de stroomkosten te verrekenen met de werkgever, leasemaatschappij of bedrijf. Als zakelijke klant is het ook mogelijk om tarieven te hanteren voor gebruikers van de laadpaal.

Werking leasen

Stap 1: Kies de ideale laadpaal voor thuis of op jouw werk
Stap 2: Kies je looptijd en de hoogte van de aanbetaling
Stap 3: Verstuur vrijblijvend jouw aanvraag
Stap 4: Is de installatie gewenst? Dan zal er een schouwing worden ingepland
Stap 5: Je ontvangt een voorstel
Stap 6: Na akkoord volgt er een afspraak voor plaatsing

auto bij laadpaal

Tip

Verhoog je termijn bedrag bij je energie leverancier om een grote verrekening te voorkomen
Vraag een offerte aan